<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Fysisk workshop;

Hvordan skape god lederopplæring?

Gratis workshop for deg som har ansvar for lederopplæring i en virksomhet

Høsten 2023 lanserer Habberstad og Videocation et nytt program for lederopplæring med aktuelle digitale kurs spesielt tilpasset dine nye ledere. Målet er å lage et program som passer for førstegangsledere, parallellt med andre digitale kurs. 

Vi vet at videokurs alene kan være vanskelig å få gjennomført, derfor har vi stor tro på blandede læringsformer. Målet er å designe et læringsprogram med god flyt som motiverer lederne til å ta et mer selvstendig ansvar for sin læringsreise.

Men hvordan gjør vi det og hva er suksesskriteriene? 

Her trenger vi deres erfaring.  Vi har laget en skisse til et program som vi gjerne vil drøfte med en liten gruppe av HR-ledere i en workshop. Vi ønsker gjerne ha med deg som har erfaring med lederopplæring, lederstøtte eller lederutvikling fra egen virksomhet. Som deltaker kan vi love deg at du får mange gode ideer og innspill til egne lederprogram, samtidig som du får være med å påvirke det nye konseptet.

Informasjon om dagen

  • Sted:  Karenslyst Alle 2, Skøyen
  • Tid : Onsdag 23. august 
  • Kl: 12:00-15:00
  • Det blir lett servering

Det er en forutsetning at du har noe erfaring med ledertrening, opplæring eller lederstøtte for å bli med i workshopen, og ideelt sett at du jobber i en organisasjon der dere også har hatt noen førstegangsledere de siste årene.

Det er begrenset antall plasser, så være gjerne rask med påmelding for å få plass. Arrangementet er gratis. 

Vi gleder oss til å utveksle erfaringer !

te_habberstad-0213

Anne Lise Heide

Organisasjons- og lederutvikling. Foredragsholder. Coach.

 

Anne Lise Heide har jobbet med lederutvikling siden 2007 og har hatt ansvar for bedriftsinterne lederutviklingsprogrammer i mer enn 12 år. Hun har 20 års egen ledererfaring fra store og mellomstore virksomheter og holder kurs innenfor HR og lederfaget, samt stressmestring og selvledelse.

Les mer om Anne Lise her. 

Beklager arrangementet er FULLBOOKET og påmeldingen er stoppet