<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Ledertrening for førstegangsledere

Digital faglunch for HR og ledere

Ledelse er et fag. Et helt eget kompetansefelt med en hel rekke nødvendige kunnskaper og ferdigheter som nye ledere trenger for å lykkes i sin rolle. Likevel er det altfor mange ledere som tar fatt på sin nye karriere uten nødvendig lederopplæring. 

Hvordan står det til i din organisasjon?

  • Tilbyr dere nybakte ledere et godt fundament i ny rolle?
  • Har du tenkt på hva nye ledere burde lære for å være litt bedre rustet til små og store utfordringer i lederhverdagen?
På dette webinaret med Anne Lise Heide får du er god innføring i hva nye ledere trenger og hvordan du kan organisere lederopplæringen på en smart måte, enten du jobber i en stor eller liten organisasjon. 

Praktisk info:

  • Dato: Fredag 23. juni
  • Tidspunkt: Kl. 12:00-12:45
  • Møte gjennomføres på: Teams 

Velkommen til månedens digitale faglunsj med Habberstad.

Hver måned inviterer vi i Habberstad til faglig påfyll og inspirasjon sammen med team lederutvikling. Møtet gjennomføres på Teams, der vi byr på et engasjerende miniforedrag og åpner for dialog med deltakerne. Arrangementet er gratis. Det blir ikke sendt ut opptak fra disse møtene.

Vi ser frem til å se deg!

te_habberstad-0213

Anne Lise Heide

Organisasjons- og lederutvikling. Foredragsholder. Coach.

 

Anne Lise Heide har jobbet med lederutvikling siden 2007 og har hatt ansvar for bedriftsinterne lederutviklingsprogrammer i mer enn 12 år. Hun har 20 års egen ledererfaring fra store og mellomstore virksomheter og holder kurs innenfor HR og lederfaget, samt stressmestring og selvledelse.

Les mer om Anne Lise her. 

Meld deg på her