ISO 27001-sertifisering - er det verdt tiden og pengene?

Meld deg på vårt webinar 8.mai og lær hva sertifisering innen ISO 27001 betyr . Er det verdt tiden og pengene? 

Hvordan oppnå ønsket effekt av ISO 27001?

En ISO 27001-sertifisering er det beste beviset på at din virksomhet tar informasjonssikkerhet på alvor. Men hva innebærer egentlig en sertifisering, og hvordan kan det bidra til å styrke din virksomhet? 

I webinaret 8.mai vil seniorrådgiver Vegard Østhagen (sertifisert ISO 27001 Lead Implementer) dele sin ekspertise og beste praksis fra vellykkede sertifiseringsprosesser og hva som skal til for å oppnå ønsket verdi. 

Rikard Strand, CISO i Cloudworks som nylig har vært gjennom en sertifiseringsprosess, vil dele sine erfaringer og innsikter. Han vil også dele hvilke tankesett som er viktig å ha for å oppnå best utnyttelse av sertifiseringen. 

Hva vil vi ha fokus på?  

I dette webinaret ønsker vi å gi deg konkrete tips for hvordan dere kan komme i gang og lykkes med gjennomføringen av en sertifiseringsprosess. Vi vil være innom temaer som:

  • Hvorfor ISO 27001 er viktig for virksomheten
  • Hva innebærer ISO 27001-sertifisering?
  • Stegene mot sertifisering og hvordan lykkes
  • Fallgruver og praktiske råd
  • Erfaringer fra en leder som nylig ble sertifisert 
  • Avslutning og QA 

Dette webinaret passer for ledere og mellomledere som ønsker å forstå betydningen av ISO 27001-sertifisering, vurderer en sertifisering, eller ønsker å bevise at deres virksomhet tar informasjonssikkerhet på alvor. Ønsker å sikre at deres virksomhet oppnår verdi ved en sertifisering. 


Vi håper å se deg, meld deg på i dag 👉

 

Meld deg på gratis webinar 8.mai:

Møtet gjennomføres på Teams. Arrangementet er gratis. 

Vegard Østhagen_28Foredragsholder: 

Vegard Østhagen

Vegard har bred erfaring innen informasjonssikkerhet, digitaliseringsprosjekter og offentlige anskaffelser. Han har utviklet virksomhetsstyringssystemer og informasjonssikkerhetssystemer basert på ISO 27001. Han har lang erfaring med utvikling og implementering av ledelsessystem for informasjonssikkerhet og sikkerhet i praksis. Vegard er sertifisert ISO 27001 lead implementer og PRINCE2 Agile Practitioner

Rikard Strand høyoppløst fargerGjesteforedragsholder:

Rikard Strand 

Rikard Strand arbeider som CISO og IT-magiker hos Cloudworks. Hans faglige ekspertise ligger innenfor IAM (Identity and Access Management) og sikkerhet. Han er også en sky-evangelist med 25 års erfaring innen komplekse IT-løsninger. Rikard har betydelig erfaring med drifts- og forvaltningsprosesser, og han er en ideell samtalepartner for IT-ledelsen. Nylig har Cloudworks gjennomgått en sertifiseringsprosess, og i dette foredraget vil han dele sine erfaringer og gi gode råd til ledere som vurderer å sertifisere seg.