Hvordan skape en god feedback-kultur på jobben?

Velkommen til digital faglunsj for HR og ledere!

Det hevdes at en god tilbakemeldingskultur skaper rom for utvikling og forbedring, men det er på ingen måte gitt at de tilbakemeldingene du gir eller får har positiv effekt. Mange ganger kan du kanskje oppleve det tvert motsatte. Det blir dårlig stemning og slett ingen utvikling. Eller kanskje du jobber på en arbeidsplass der man ikke har for vane å gi hverandre tilbakemeldinger?

I denne faglunsjen får du viktige og verdifulle tips til hvordan dere kan lykkes med å utvikle en god tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen. Et superaktuelt tema for deg som jobber med HR eller ledelse, og som er opptatt av å skape sunne samarbeidsforhold og god kommunikasjon på jobben. 

Vi byr på konkrete tips som du kan ha nytte og glede av i din arbeidshverdag.

Vi håper å se deg på webinar.

Praktisk info:

  • Dato: Fredag 10. februar
  • Tidspunkt: Kl. 12:00-12:45
  • Møte gjennomføres på: Teams 

Hver måned inviterer Habberstad til faglig påfyll og inspirasjon med våre rådgivere i team lederutvikling. Møtet gjennomføres på Teams, og vi byr på et engasjerende miniforedrag og åpner for dialog med deltakerne. Arrangementet er gratis. Det blir ikke sendt ut opptak fra disse møtene. 

te_habberstad-0213

Anne Lise Heide

Organisasjons- og lederutvikling. Foredragsholder. Coach.

 

Anne Lise Heide har jobbet med lederutvikling siden 2007 og har hatt ansvar for bedriftsinterne lederutviklingsprogrammer i mer enn 12 år. Hun har 20 års egen ledererfaring fra store og mellomstore virksomheter og holder kurs innenfor HR og lederfaget, samt stressmestring og selvledelse.

Les mer om Anne Lise her. 

Meld deg på her