<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Hvordan følge opp etter medarbeiderundersøkelsen?

Velkommen til digital faglunsj for HR og ledere!

De fleste virksomheter gjennomfører medarbeiderundersøkelser, i form av en anonym måling, der man ber om medarbeidernes tilbakemelding og får ut en score som fortelle noe om trivsel, arbeidsmiljø eller engasjement på jobben. Noen gjennomfører hyppige pulsmålinger, andre måler så sjelden som annethvert år.

Mange kaller det en temperaturmåling og bruker det som et verktøy til å sjekke hvordan det står til med kultur og ledelse i organisasjonen. Det er imidlertid et stort problem med denne tradisjonen. Litt for mange virksomheter glipper på oppfølgingen. Det å måle uten å følge opp kan faktisk ha en negativ effekt på tilfredshet og engasjement på arbeidsplassen.

Andre virksomheter legger en god plan for oppfølging, men feiler på målstreken, fordi lederne ikke får den opplæringen de trenger for å kunne fasilitere en god workshop.

I månedens webinar med Habberstad får du helt konkrete tips til hvordan organisere oppfølging etter medarbeiderundersøkelsen, med fasiliteringstips til virksomhetens ledere og organiseringstips til deg som jobber i HR.

Praktisk info:

  • Dato: Fredag 17. mars 
  • Tidspunkt: Kl. 12:00-12:45
  • Møte gjennomføres på: Teams 

Hver måned inviterer Habberstad til faglig påfyll og inspirasjon med våre rådgivere i team lederutvikling. Møtet gjennomføres på Teams, og vi byr på et engasjerende miniforedrag og blir gjerne igjen for dialog etter foredraget. Arrangementet er gratis. Det blir ikke sendt ut opptak fra disse møtene. 

Vi håper å se deg!

te_habberstad-0213

Anne Lise Heide

Organisasjons- og lederutvikling. Foredragsholder. Coach.

 

Anne Lise Heide har jobbet med lederutvikling siden 2007 og har hatt ansvar for bedriftsinterne lederutviklingsprogrammer i mer enn 12 år. Hun har 20 års egen ledererfaring fra store og mellomstore virksomheter og holder kurs innenfor HR og lederfaget, samt stressmestring og selvledelse.

Les mer om Anne Lise her. 

Meld deg på her