<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital faglunsj 
Hvordan få bedre balanse i hverdagen

Digital faglunsj-Hvordan få bedre balanse i hverdagen

Er du en av dem som løper litt for fort og har litt for full kalender hver dag. Føler du at travelheten tar litt overhånd noen ganger?

Bare vit, at du er ikke alene. Det er lett å bli fanget i dette såkalte hamsterhjulet, der vi løper rundt for å løse alle oppgavene som detter i fanget vårt, uten at vi får gjort de viktige og verdifulle prioriteringene som hjelper deg til å få overblikk og en litt bedre arbeidsdag. Kanskje er du en tidsoptimist som setter i gang litt for mye selv, eller kanskje er du den hjelpsomme typen som alltid stiller opp for andre. Eller kanskje du rett og slett bare jobber i en organisasjon der oppgavene har vokst, uten at bemanningen har økt tilsvarende.

Uansett årsak handler det om å ta tilbake kontrollen og få bedre oversikt, i kombinasjon med det å skape seg nye vaner. I denne miniworkshopen ser vi både på hva som er de vanligste årsakene til at jobben tar litt overhånd, hvorfor det kan være risikabelt og usunt å havne i en sånn situasjon og hva du kan gjøre med det. Du får tips til aktuelle verktøy og kanskje også inspirasjon til å gjøre en endring?


Velkommen til høstens første digitale lunsjmøte med Habberstad.

Praktisk info:
  • Dato: Fredag 19. august
  • Tidspunkt: Kl. 12:00-12:45
  • Møte gjennomføres på: Teams 

Habberstad sine digitale fagluncher er et nytt konsept fra avdeling lederutvikling i 2022. Hver måned inviterer vi til faglig påfyll og inspirasjon til et nytt tema innenfor HR og ledelse. Møtet gjennomføres på Teams. Vi byr på et engasjerende miniforedrag og åpner for dialog med deltakerne. Arrangementet er gratis. Det blir ikke sendt ut opptak fra disse møtene.

 
te_habberstad-0213

Anne Lise Heide

Organisasjons- og lederutvikling. Foredragsholder. Coach.

 

Anne Lise Heide har jobbet med lederutvikling siden 2007 og har hatt ansvar for bedriftsinterne lederutviklingsprogrammer i mer enn 12 år. Hun har 20 års egen ledererfaring fra store og mellomstore virksomheter og holder kurs innenfor HR og lederfaget, samt stressmestring og selvledelse. Les mer om Anne Lise her. 

Meld deg på her